badkamers

Jouw gerealiseerde badkamer als inspiratie voor nieuwe klanten

Wij brengen jouw badkamers aantrekkelijk in beeld met onze fotografie. Met een goed in beeld gebracht portfolio biedt je inspiratie voor nieuwe klanten. 

80%

Ziet liever jouw eigen werk en niet de gestylde studio foto's van de fabrikant

Lees de case

Een goed portfolio is geen 'nice to have', maar een must voor wie serieus bezig is met de omzet van morgen

Onze klanten ervaren wat goede content voor ze doet. Ze begrijpen dat hun marketing visueel is en dat je met alleen 'kwaliteit' leveren je doelstellingen niet altijd haalt. 

Maar de realiteit is vaak weerbarstiger. Ondernemers hebben het namelijk veel te druk om een fotograaf te regelen, te briefen en om vervolgens een foto afspraak te maken. 
Onze specialisten nemen daarom dit werk juist uit handen. Van inplannen tot brieven en van uiteindelijke shoot tot de nabewerking van de foto's. Wij regelen het van A tot Z zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn. 

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over
onze fotografie
Ik wil een foto laten bewerken, kan dat?

Ja, wij kunnen de opgeleverde foto desgewenst voor je bewerken. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van een kleurtoon van de foto die afwijkt van de gewenste situatie. Wanneer een bewerking niet mogelijk is, zullen onze productspecialisten dit aan je doorgeven. 

Maken jullie een minimum/maximum aantal foto’s?

De fotograaf zal op locatie bepalen hoeveel foto’s er nodig zijn om de opdracht zo goed mogelijk in beeld te brengen. 

Hoelang duurt een fotografie afspraak?

De tijdsduur van een opdracht is afhankelijk van de grootte van de opdracht en de producten die afgenomen zijn bij Zibber. Daarnaast is het erg belangrijk dat de locatie goed is voorbereid op de opname, zodat er niet eerst opgeruimd hoeft te worden. De duur dat een fotograaf op locatie is, is over het algemeen tussen de 1 en 2 uur.  

Hoe lang worden de foto’s bewaard?

De foto's worden ca. 3 maanden door ons bewaard, hierna worden de foto's verwijderd uit onze bestanden en zijn ze helaas niet meer bij ons op te vragen. 

Robert-Jan reckteck

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber voor jou kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag